Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Incentive reizen / Team building reis Sevilla 2 dagen

Team building reis Sevilla 2 dagen

Event description

Team building reis boeken naar Sevilla, met een vergader arrangement in het buitenland. We hebben een aantal mogelijke reizen voor jullie uitgewerkt. Tijdens deze 2-daagse team building reis krijgen jullie alles van de prachtige stad te zien. Naast de culturele activiteiten verzorgen we team building games en vergader mogelijkheden.

Sevilla is de hoofdstad van Andalusië en staat bekend om zijn gezellige binnenstad, prachtige monumenten en de vele zonuren. Deze vlakke stad meer dan 100 kilometer aan fietspaden is de perfecte plek voor een leuke fietstocht. Hier beginnen we dan ook mee.

Dag 1:

Nadat we de groep hebben opgepikt bij het vliegveld, dropt de bus de groep af in een van de stadsparken aan de rand van de stad, op nog geen 10 minuten rijden van het vliegveld. Hier staan de fietsen klaar voor de eerste kennismaking met Sevilla. De fietstocht gaat door het park richting het eiland La Cartuja waar de Wereld Expo van 1992 is gehouden. Hier fietsen we doorheen waarna we de rivier oversteken naar de bohemien wijk la Macarena. Een van de gezelligste plekken in de stad die vaak door de toeristen word overgeslagen. We stoppen voor koffie en churros op de Alameda waarna we onze tocht vervolgen langs de Guadalquivir rivier en het historisch centrum van Sevilla.

We eindigen de fietstocht in het centrum waar we gaan genieten van een heerlijke lokale lunch in een traditionele Tapas Bar.

Na de lunch is er de mogelijkheid voor een business meeting en/of een wel verdiende siësta in het 4 sterrenhotel.

Het einde van de dag is een uitstekend moment voor een culturele tour door het Paleis Real Alcazar en een wandeling over het wereldberoemde plein Plaza España, wist je dat hier scenes voor de film Star Wars en de serie Game of Thrones zijn opgenomen en dat de reizigers het plein op Tripadvisor als 2e hebben gewaardeerd op de lijst van meest interessante plekken ter wereld.

Na deze culturele wandeling dineren we in een uitstekend restaurant in het centrum met een mix van traditionele en wereldgerechten.

Een van de mooie dingen in Sevilla zijn de dakterrassen, aangezien praktisch alle bebouwing dezelfde hoogte heeft heb je een prachtig uitzicht over de stad en op de in de avond verlichte kerktorens. Hier maken we dan ook gebruik van voor een afsluitende rooftop borrel.

Dag 2

In de ochtend, voordat de zon te hoog in de hemel staat gaan we de stad in voor een iPad team building city game.We verkennen de smalle steegjes en pleintjes van de wijk Santa Cruz, het park Jardines de Murillo en lopen langs de spectaculaire monumenten in de binnenstad.

De tocht eindigen we in de kookstudio waar we onze eigen tapas maken tijdens de Master Chef kook workshop.

Na onze zelf gemaakte lunch stappen we de boot in voor een relaxte boottocht over de Guadalquivir. Een mooi moment voor een afsluitende meeting met het team voordat we de bus richting het vliegveld nemen.

Meer te weten komen over onze zelf ontwikkelde activiteiten. Bekijk dan onze pagina teambuilding activiteiten.

Programm Example

DAG 1:

 • Airport Transfer
 • Team Building Bike Tour incl. koffie en churros
 • Tapas Lunch
 • Check in 4* hotel en Siësta of business meeting
 • Plaza España & Alcazar
 • Diner restaurant
 • Rooftop Borrel
 • Wandelen terug naar hotel

DAG 2:

 • iPad team building City Game
 • Master Chef Kook workshop & lunch
 • River cruise Guadalquivir, mogelijkheid voor een meeting
 • Airport Transfer

  Duration

  2 dagen

  Location

  Sevilla (Andalusië)

  Prices starting at

  Team building reis en vergaderen in Sevilla 2 dagen vanaf 10 personen PRIJS OP AANVRAAG

  Costs extensions

  • Deze reis is exclusief vlucht.
  • Uitbreidingen op aanvraag

  Availability

  Deze team building reis en vergaderen in Sevilla is het gehele jaar door mogelijk op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Beste reis periode is van september tot en met juni.

  Offer request

  (Verplicht)
   
   
   
   
  (Verplicht)
   
   
  (Verplicht)
   
   
  (Verplicht)
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Send to a friend

  Information
  be euro Prices ex. VAT
    We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.