Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Incentive reizen / Personeelsreis Malaga 3 dagen

Personeelsreis Malaga 3 dagen

Event description

Personeelsreis organiseren naar Malaga. Malaga is een van de populaire steden die de laatste jaren enorm is opgekomen als incentive betemming. Malaga is al lang niet meer de stad waar je aankomt voor een strandvakantie aan de Costa del sol. Malaga is een enorm gezellige stad met een uitstekend gastronomisch aanbod, overal gezellige tapas barren en fantastische rooftops met uitzicht over de middenlandse zee. De vele musea maken het een cultureel aantrekkelijke bestemming en de liggen aan zee en vlakbij de bergen maken Malaga een uitstekend startpunt voor een zeiltrip, strandactiviteit, citygame of outdoor activiteiten in de bergen. Maar ook een bezoek aan de bekede witte dorpen of het jetset Marbella liggen om de hoek.

Wij hebben onze favoriete 3 daagse reis samengesteld die uitstekend past bij een personeelsreis.

Dag 1: Na een lunch in een typisch spaans tapas restaurant starten we de eerste dag met het ontdekken van de stad Malaga tijdens onze team building bike tour. Hierna is er ruimte voor vrije tijd voordat we naar het diner verplaatsen in de bierfabriek. We sluiten de eeste dag af met een borrel op een van de prachtige rooftops in Malaga met uitzicht over de stad en de haven.

Dag 2: gaan we de middenlandse zee op tijdens een zeil trip en stoppen midden op zee voor een frisse duik, Stand Up Paddle activiteit en lunch op de boot. Nadat we een moment van vrije tijd hebben gaan we de daken op van de kathedraal, dit doen we in avond om het een extra speciaal bezoek te maken, vervolgens duiken we de Spaanse tapas barren in tijdens het tapas tour diner.

Dag 3: De laatste dag sluiten we af met een bezoek aan de bijzondere markt van Malaga waar we een proeverij verzorgen en afsluiten met een Spaanse kook workshop en zelfgemaakte lunch. Een relaxede afsluiting van een mediteriaanse personeelsreis.

Meer te weten komen over onze werkwijze en tips voor het organiseren van een personeelsreis. Bekijk dan onze pagina personeelsreis organiseren.

Programm Example

Dag 1 Ontdek Malaga

 • Lunch in een typisch Spaans restaurant
 • Ontdek Malaga team building bike tour
 • Dinner in de bierfabriek
 • Rooftop borrel

Dag 2 Geniet van de middenlandse zee

 • Zeil trip Middenlandse zee.
 • Vrije tijd
 • Avond bezoek aan de daken van de Kathedraal
 • Tapas Tour

Dag 3 Andalusian Food Experience

 • Bezoek markt
 • Proeverij
 • Kook workshop
 • Airport transfer

Duration

3 dagen

Location

Malaga, Andalusië, Spanje

Prices starting at

Personeelsreis Malaga vanaf 10 personen PRIJS OP AANVRAAG

All inclusief, lokale Nederlandse reisbegeleiding, 2x overnachting 4 sterren hotel met ontbijt, lokaal vervoer, activiteiten, lunches en diner inclusief dranken.

Costs extensions

Deze reis is exclusief vlucht.

Availability

Deze personeelsreis Malaga is het gehele jaar door mogelijk op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Beste reis periode is van september tot en met juni.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Information
be euro Prices ex. VAT
  We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.