Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Incentive reizen / Bedrijfsuitje Sevilla 3 dagen

Bedrijfsuitje Sevilla 3 dagen

Event description

Bedrijfsuitje naar het buitenland organiseren. Wat denk je van een drie daagse teambuilding trip naar Sevilla in Spanje. Niet alleen één van de beste incentive bestemmingen maar ook de warmste en meest zon zekere stad van Europa. Bekijk hier een van onze uitgewerkte voorbeelden hoe jullie reis eruit kan zien. De mogelijkheden zijn eindeloos dus wees niet bang om een offerte op maat aan te vragen.

Dag 1:

De eerste dag staat in het teken van drie typisch Spaanse tradities. Paella, Flamenco en Tapas.

Na jullie reis is het eerst tijd om even te genieten van de Spaanse zon terwijl er een heerlijke Paella voor jullie klaargemaakt wordt. Na deze heerlijke lunch starten we met de eerste activiteit. Om jullie direct goed in de Sevilliaanse cultuur onder te dompelen stellen we een Flamenco Experience op de fiets voor. Een originele manier om de stad te verkennen en kennis te maken met de lokale cultuur. Onderweg komen jullie echte Flamenco artiesten tegen voor een Flamenco ritme workshop en een Gitaar show. We eindigen in de wijk Triana voor een echte Flamenco show. Optioneel kunnen we dit uitbreiden met een Flamenco dans workshop voor de echte liefhebbers.

Na al deze indrukken is er even tijd voor een siësta in het hotel voordat we jullie meenemen voor Tapas. De tapas zijn niet weg te denken uit de straten van Sevilla en deze Tapas Tour is dan ook een Must-Do tijdens een stedentrip naar Sevilla.

Optioneel kunnen deze dag afsluiten met een gezellige rooftop borrel. Het magische uitzicht over Sevilla met de verlichte monumenten en zwoele avondtemperatuur zal zeker indruk achterlaten.

Dag 2

In de ochtend, voordat de zon te hoog in de hemel staat gaan we de stad in voor een echte team building city game.We verkennen de smalle steegjes en pleintjes van de wijk Santa Cruz, het park Jardines de Murillo en lopen langs de spectaculaire monumenten in de binnenstad. Dit is echter geen saaie stadswandeling maar een spannend stadsspel. Onze Break IN Casa de la Moneda. Gebaseerd op de Spaanse hitserie Casa de Papel.

Na deze onderlinge strijd is het een uitstekend moment om weer samen te komen voor een stukje cultuur  en stellen we een bezoek voor aan het Paleis Real Alcazar. Lees meer over dit unieke monument op onze pagina over het Paleis van Sevilla.

Na een welverdiende siësta nemen we jullie mee voor een dineren we in een uitstekend restaurant in het centrum van de stad.

Optioneel kunnen jullie kiezen voor een tour over de Guadalquivir met een luxe borrelboot voorafgaande aan het diner.

Dag 3

Eten en gezelligheid is een belangrijke pilaar uit de Spaanse cultuur. We stellen dan ook voor om de reis op een ontspannen en gezellige manier af te sluiten met een Tapas Kook workshop. Hierbij leren jullie de bereiding van een aantal van de meest typische tapas gerechten van Sevilla. Om er een echte teambuilding van te maken kunnen we dit in Master Chef stijl doen en winnaars van de dag uitroepen voor de best bereide tapas.

Optioneel kunnen we deze dag ook nog een cultureel bezoek aan de daken van de Kathedraal verzorgen. Afhankelijk van de vluchttijden.

Na onze zelf gemaakte lunch is er nog even tijd om souvenirs te shoppen voordat we jullie weer meenemen naar het vliegveld.

Meer te weten komen over onze zelf ontwikkelde activiteiten in Sevilla. Bekijk dan onze pagina teambuilding activiteiten.

Programm Example

DAG 1:

 • Airport Transfer
 • Paella Lunch
 • Flamenco Experience
 • Check in 4* hotel en Siësta of business meeting
 • Tapas Tour
 • Rooftop Borrel (Optioneel)

DAG 2:

 • Casa de la Moneda teambuilding game
 • Bezoek aan het Koninklijk paleis van Sevilla, het Alcazar.
 • Luxe Borrelboot Guadalquivir, (Optioneel)
 • Diner restaurant
Dag 3:
 • Bezoek aan de daken van de Kathedraal (Optioneel)
 • Master Chef Kook workshop & lunch
 • Airport Transfer

  Duration

  3 dagen

  Location

  Sevilla (Andalusië) Spanje

  Prices starting at

  Team building reis en vergaderen in Sevilla 2 dagen, prijs vanaf 20 personen € 475 p.p.

  *Inclusief alle omschreven activiteiten, Nederlandse begeleiding, diners en lunches incl. dranken, 2 nachten in een 4 sterrenhotel incl. ontbijt en airport transfers.

  Costs extensions

  • Deze reis is exclusief vlucht.
  • Rooftop borrel - op aanvraag
  • Tour over de Guadalquivir op een luxe borrelboot - op aanvraag
  • Bezoek daken van de Kathedraal - 

  Availability

  Dit bedrijfsuitje naar Sevilla is het gehele jaar door mogelijk op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Beste reis periode is van september tot en met juni.

  Offer request

  (Verplicht)
   
   
   
   
  (Verplicht)
   
   
  (Verplicht)
   
   
  (Verplicht)
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Send to a friend

  Information
  be euro Prices ex. VAT
    We are happy to send you more information regarding the lunch and dinner options along with our quotation.